Over ons

In de (weder)oprichting vergadering (9 januari 1967) werd op voorspraak van een oud lid van het vroegere "Ready", voor de naam Ready Again gekozen. Op 15 april 1967 werd door toenmalig Burgemeester Faber de eerste baan geopend. In de loop van de jaren is het park uitgegroeid tot de accommodatie zoals deze er vandaag staat. 

 

Sinds 2012 beschikt de vereniging, toen als eerste in Noord Nederland, over 4 gravel-premium-plus-banen. Met deze speciale banen is het mogelijk om ca. 10 maanden per jaar te tennissen op gravel. Met in totaal 6 verlichte gravelbanen, een groot terras, mooie kantine, douche- en kleedruimte beschikt de vereniging over een prachtige accommodatie waar sportiviteit en gezelligheid samen gaan. 

We letten ook op duurzaamheid: we beregenen met bronwater, maken gebruik van een ontijzeringsinstallatie en zonnepanelen.  

 

De club telt ongeveer 200 leden. Zowel de banen als het clubgebouw zijn eigendom van de vereniging en worden door vrijwilligers onderhouden en beheerd. We vinden het normaal dat alle leden bijdragen.  Zo is het mogelijk dat je veel vrij kan komen tennissen en mee kunt doen aan clubactiviteiten, toernooien en competitie: WANT TENNIS IS FUN!

 

Sleutels park

Het park is afgesloten als er niemand aanwezig is. Leden kunnen hiervoor in de kantine een sleutel kopen tegen een borgsom van € 3,50 en op vertoon van je ledenpas. Met deze sleutel kun je tevens in de heren- en dameskleedkamer en gebruik maken van toilet en douche.

 

Alle banen van het park zijn voorzien van verlichting, die per twee banen kunnen worden ingeschakeld op het bedieningspaneel. Voor de verlichting van baan 1 t/m 4 , kun je ook een sleutel kopen in de kantine.  Het schakelbord hangt bij de achterste deur van de kleedkamers. 

 

Voor beide sleutels betaal je een borgsom van € 7,00

 

Wanneer je geen lid meer bent, kun je de sleutel weer inleveren en krijg je € 2,50 per sleutel retour.

Informatie aanvraag

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.