Tossen

Op maandag, dinsdag en donderdagochtend wordt er vanaf 09.00 tot ongeveer 11.30 uur getennist: iedereen is welkom: dames, heren, beginner, gevorderde. 

Als je komt schuif je aan, op de baan waar plaats is. Halverwege is er gelegenheid om met elkaar koffie te drinken. Daarna worden de rackets door elkaar gehusseld en speel je volgens die indeling. Je hoeft je van te voren niet op te geven, je kunt komen en gaan wanneer je wilt.

Het zijn meest 50+ers die dan tennissen, maar iedereen kan aanschuiven, ook wanneer je nog lang geen 50+ bent.

 

Op de tweede en vierde  maandagavond van de maand, wordt er op dezelfde manier getennist, de eerste zijn er rond 19.00 uur (in de winter 19.30 uur). Als je aankomt, schuif je aan op de baan waar plaats is. Op een bepaald moment wordt er gebeld, wat gedronken en getost voor de volgende indeling. Rond 22.00 uur is de laatste indeling. Ook hier geldt: je kunt komen en gaan wanneer je wilt.

 

Nieuw in 2018 is dat op de eerste en derde maandagavond van de maand er een toss-onderlinge competitieavond plaatsvindt.

Elders op de website vind je daarover meer informatie.

 

Op alle toss gelegenheden, wordt er gedubbeld (4 spelers op een baan). Je mag eventueel ook met je team komen tennissen zolang er een vrije baan is. Start dan op de laatste baan. Is die toch voor de toss nodig, dan gaat het tossen voor. In dat geval kun je met je team meedoen met de toss.

Als daar belangstelling voor is, kunnen de laatste ronden ipv tossen, op speelsterkte ingedeeld worden.

 

Ben je beginner?

Dan kun je ook meedoen. Er wordt er een baan vrijgehouden voor beginners. Lukt dat niet dan word je met andere spelers ingedeeld, maar zij zullen er rekening mee houden dat je beginner bent. Uiteindelijk zijn we allemaal een keer begonnen. Schroom niet om te komen want je leert er ook andere tennissers kennen.

Veel plezier allemaal!

KOM OOK TOSSEN

Maandagmorgen van 09.00 tot 11.30 uur : 

Maandagavond vanaf 19.30 tot 23.00 : 

Dindagmorgen van 09.00 tot 11.30 uur 

Donderdagmorgen van 09.00 tot 11.30 uur 

Informatie aanvraag

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.