Activiteiten

Omdat je bij tennis een medespeler nodig hebt die je misschien niet altijd kunt vinden, worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar je aan mee kunt doen.

Zo kan er het hele jaar worden “getost”. Je kunt komen als je zin hebt om te tennissen en je kunt gaan als je genoeg hebt gespeeld. De toss is voor iedereen, en het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent. In het menu hiernaast kun je zien wanneer er wordt getost.

Voor andere activiteiten is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden. Je wordt dan zo goed mogelijk ingedeeld op sterkte. Eén van deze activiteiten is het V.A.T. toernooi (Vrijdag Avond Tennis). Deze activiteit staat elke 2e vrijdag van de maand op de kalender. Daarnaast organiseren de heren één maal per jaar een activiteit voor de dames, en natuurlijk doen de dame iets terug voor de heren.
Voor de alle activiteiten kijk in het menu rechts onder activiteiten alg.

Natuurlijk komt ook de meer competitieve speler aan bod. Zo is het mogelijk om mee te doen in de door de KNLTB georganiseerde voor- en najaarscompetitie. Ook kun je je individueel aanmelden voor deelname aan ons eigen Lemster Bokking Toernooi in september (week 37) of toernooien van andere verenigingen.

Ook worden er diverse soorten clubkampioenschappen georganiseerd tijdens het seizoen.

Voor de jeugd is er een speciale activiteiten kalender opgesteld. Zoals een vrienden & vriendinnen toernooi of pannenkoekentoernooi. Maar ook een filmavond en een playback avond staat op het programma. Kijk snel in het menu rechts voor alle activiteiten.

Kortom Ready Again maakt tennis verslavend leuk