Lid worden

Wat leuk dat je overweegt om lid te worden of misschien heb je die keuze al gemaakt. Welkom!!! 


Senioren betalen normaal € 120.00 per jaar 
Studenten betalen normaal € 60,00 per jaar
Junioren betalen normaal € 45,00 per jaar
Bovendien betaal je geen inschrijfkosten als je het inschrijfformulier volledig invuld en samen met een (digitale) pasfoto inleverd bij de penningmeester.

Iedereen kan lid worden van tennisvereniging Ready Again, tennis is namelijk een sport voor jong en oud, vanaf ca. 6 jaar tot .... kan iedereen op zijn/haar niveau tennissen. Voor de jeugd van de basisischool heeft de KNLTB het Tenniskids programma opgezet om hen op een leuke manier met de tennis te laten kennis maken. Voor de senioren betekent tennis heerlijk buiten en sportief bezig zijn op je eigen manier en fanatisme. Hieronder vind je alle informatie over hoe je lid kunt worden van Ready again.

INSCHRIJVEN
Je wordt lid van de tennisvereniging door het inleveren van een volledig ondertekend inschrijfformulier. Dit formulier vind je onder het laatste kopje ïnschrijfformulier" . Ook hebben wij een recente pasfoto van je nodig voor op de ledenpas..
CONTRIBUTIE.

Voor 2017 gelden onderstaande tarieven:

Senioren  120,00
Inschrijfgeld*    12,50
Junioren   45.00
Inschrijfgeld*    10,00
   
Studenten   60,00
Inschrijfgeld*   10,00
   
Gezinslidmaatschap**  295,00
Inschrijfgeld    25,00

De contributie wordt jaarlijks verhoogd met de CPB jaarindex (besluit ledenvergadering 2013). 
Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen tegen het einde van het verenigingsjaar (jan/jan) en met in achtneming van een opzegtermijn van vier weken. Doe dit dus vóór 1 december en schriftelijk (statuten artikel 6 lid 2).
BETALING CONTRIBUTIE
Betaling van de contributie kan uitsluitend via een automatische incasso. Je vindt dit onderaan het inschrijfformulier. Vul hier je IBAN nummer en bankrelatie in en onderteken het incassogedeelte. De ledenadministratie meld je tevens aan bij de KNLTB: de tennisbond. Dit is verplicht want daarmee ben je gelijk verzekerd en krijg je een tennispas waarmee je op het park een baan kunt afhangen. Je kunt deelnemen aan KNLTB competitie en toernooien wanneer je ledenpas is voorzien van een pasfoto. Op het moment dat je lidnummer bekend is, zal de penningmeester overgaan tot incasseren van het inschrijf- en lidmaatschapsgeld. In de volgende jaren zal de penningmeester het verschuldigde lidmaatschapgeld eind maart incasseren.
LEDENPAS
Na enige tijd ontvang je je ledenpas. deze is voorzien van je foto en is strikt persoonlijk dus niet overdraagbaar aan een derde.

Het aanmaken van deze pas gebeurt door de KNLTB en dat kan soms wel enkele weken duren. Als je pas er is, ligt die (in een bakje) in de kantine. Die is open tijdens activiteiten en de toss en lesgelegenheden.
Het park is afgesloten als er niemand aanwezig is. Voor leden is het mogelijk om een sleutel op te halen bij de ledenadministratie (Ducdalf 6) tegen een borgsom van € 3,50. Met deze sleutel kun je tevens in de heren- en dameskleedkamer en gebruik maken van toilet en douche. Er is ook een sleutel van het licht verkrijgbaar. Ook tegen een borgsom van € 3,50

Elk jaar ontvang je een nieuwe ledenpas voor aanvang van de voorjaarscompetitie (half maart), mits je aan de financiële verplichting hebt voldaan.
AFMELDEN ALS LID

Het is altijd jammer als een lid de vereniging verlaat, maar we vinden het wel gepast als dit volgens de regels gaat. In de statuten is hiervoor het volgende opgenomen:
"Opzegging van het lidmaatschap kan slechts schriftelijk geschieden tegen het einde van het verenigingsjaar (jan-jan) met in achtneming van een opzegtermijn van 4 weken"

Dit betekent dat je uiterlijk vóór 1 december je lidmaatschap schriftelijk moet opzeggen bij de ledenadministratie. Doe je dat later, dan ben je nog een jaar lid.
Onderstaand vind je het afmeldingsformulier met daarin het adres van de ledenadministratie

INSCHRIJFFORMULIER
 download

 

Geen afbeeldingen

Leuke tennisweetjes

YDe langste wedstrijd ooit gespeeld, was tussen de Ameriikaan John Isner en de Fransman Nicolas Mahut op Wimbledon in 2010. We moesten er welgeteld 11 uur en 5 minuten op wachten en de vijfde set duurde maar liefst 491 minuten. Isner won uiteindelijk met 6-4, 3-6, 6-7, 7-6 en 70-68. Isner sloeg 112 aces en Mahut 103.

EDe hardst geslagen service van een man is 263,4 Km/uur door Sam Groth , bij de dames is dit gedaan door Sabina Lisicki met 210,8 km/uur

SDe meeste dubbele fouten in een wedstrijd staat op de naam van Anna Kournikova met 31 dubbele fouten in de Australian Open 1999