Ready Again : waar sportiviteit en plezier samen gaan

 

Let's play; game, set and match

 

Tenniskids : Wij maken tennis verslavend leuk

Over ons

In de herfst van 1966 werd tijdens een boottochtje gesproken over de wederoprichting van een tennisvereniging in Lemmer. Gelukkig werd er niet alleen over gesproken maar werd de daad bij het woord gevoegd.  In de oprichting vergadering (9 jan. 1967) was een van de eerste agendapunten de naam van de vereniging. Op voorspraak van een oud lid van het vroegere "Ready" werd voor de naam Ready Again gekozen. 
Op 15 april 1967 werd door toenmalig Burgemeester Faber de eerste baan geopend. In de loop van de jaren is het park uitgegroeid tot de accommodatie zoals deze vandaag de dag aanwezig is.
Sinds 2012 beschikt de vereniging, als eerste in Noord Nederland, over 4 gravel-premium-plus-banen. Met deze speciale banen is het mogelijk om ca. 10 maanden per jaar te tennissen op gravel. Met in totaal 6 verlichte gravelbanen, kantine en kleedruimte beschikt de vereniging over een accommodatie waar sportiviteit en gezelligheid samen gaan.
Zowel de banen als het clubgebouw zijn eigendom van de vereniging en worden door vrijwilligers onderhouden en beheerd. 
Het bestuur en diverse commissies zorgen er voor dat de leden kunnen deelnemen aan tal van activiteiten en daarmee kunnen genieten van de tennissport.
Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd voor de recreatieve speler, maar ook voor de competitieve speler door competities of toernooien.
 

Op deze site vind je informatie over bijvoorbeeld:

Mocht je de informatie niet vinden op onze site dan kun je natuurlijk contact opnemen met met ons. Dit kan via de mail of bel gewoon even naar iemand van de verenging